Skattekista

Skattekista er vår søndagsskole for alle barn. Den finner sted tre søndager i måneden (under alle gudstjenester utenom familiegudstjenesten) og vi har tre ulike grupper. Målet vårt med å ha Skattekista for barna er å gi dem et grunnlag for tro på Jesus som varer livet ut.

Eplefrø: den minste gruppa heter Eplefrø. Dette er for barna i alderen 3-6 år (skolestart).  Målet vårt med Eplefrø er at barna skal forstå at de er elsket og ønsket av Gud. Det er mye fokus på undervisning gjennom lek og aktiviteter.

Sparks: Den andre gruppa vår er Sparks. Dette er for 1.-4.klassinger. På Sparks fokuserer vi på at Gud alltid er med. Når livet er kjipt og når livet er bra. Lek er fortsatt en viktig del av opplegget vårt.

T&T: T&T står for tro og tjeneste, og er opplegget vi har for de som går i 5.klasse og opp til ungdomsalder. På T&T ønsker vi som ledere å dele liv og tro gjennom samtaler, undervisning, relasjoner og aktiviteter. Vi ønsker å ta spørsmålene barna har seriøst og svare dem så godt vi kan.

Kontaktperson: Katrine Engamo
Mail: katrinehaeg@gmail.com
Tlf.: 91388146

Øvrebøråkken

ØvrebøRåkken er et barnekor som holder til i Øvrebø frikirke. Det er for alle barn fra 2.-7. klasse (fra 8.kl kan man bli med som leder/mingler).
Vi har øvelse hver onsdag kl. 18.00-19.00. På øvelsene gjør vi mye forskjeller. Vi synger, leker, har andakter og koser oss sammen. Vi drar også på tur en gang i året, er ute på ulike synginger og holder konserter.
Vi vil gjerne ha med deg!

Kontaktperson/dirigent: Hilde Åsland – 476 27 783

Junior

For barn i 6.- og 7.klasse.
Kontaktperson: Hildegunn Lundevold – 906 59 902.
Samles annhver fredag på Krossen, fra kl 19:00-21:00.

Speideren

For gutter og jenter fra 2.klasse.
Kontaktperson: Linda Boklund Arredondo – 458 17 923.
Samles annenhver torsdag kl. 17:30 – 19:00 og er stort sett utendørs.